valmistautuminen post-partum aikaan – valmennus
 1 h/ 100€

Sisko, älä jätä synnytyksen jälkeistä aikaasi sattuman varaan. Sinä ansaitset kaiken tuen, arvostuksen ja hoivan tuoreena äitinä. 

Vauvan syntyminen on suurenmoinen mullistus elämässä ja sen jälkeen paluuta entiseen ei ole. 

Postpartum-aika yllättää monet intensiivisyydellään. 

Onko tämän tarkoitus tosiaan olla näin rankkaa?

Ehkä olet kuullut lähipiirin tarinoita uuvuttavasta vauva-ajasta ja pohdit miten voisit valmistautua itse, jotta sama ei tapahtuisi sinulle?

Moni ei tule ajatelleeksi raskaus-aikana, että synnytykseen valmistautumisen lisäksi tulisi vielä ajatella sen jälkeistäkin aikaa ja tehdä suunnitelma myös sitä varten. Siinähän se arki sujuu vauvan synnyttyä kuin itsestään, vai mitä?

Synnytyksen jälkeinen aika on yksi herkimmistä ajanjaksoista naisen elämässä ja se luo pohjan koko äitiyden polulle. Ensimmäiset 40 päivää vaikuttavat seuraaviin 40 vuoteen, joten tätä aikaa varten kannattaa luoda vahva suunnitelma, jotta sen voi viettää mahdollisimman lempeästi ja arvokkaasti. 

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen postpartum-aikana ei ole luksusta, vaan välttämättömyys.

Synnytyksen jälkeen sinun tehtäväsi on lepääminen. Synnytys on jättänyt sinut kirjaimellisesti ‘avoimeksi’. Verta vuotava pimppi, maidosta pulppuavat rinnat, ylitse-vyöryvä tunteiden tulva.

Vauva saattaa olla rinnoillasi tunti toisensa perään, yöunet ovat katkonaisia ja olosi on uudestisyntyneen hauras ja väkevä. Tänä aikana sinun ei kuulu ripustaa pyykkejä, hoitaa kodin askareita, siivota tai leipoa. 

Kuka sitten hoitaa nämä välttämättömät asiat, jotta sinun ja vauvasi pesimis-rauha on mahdollista?

Tässä valmennuksessa teemme teille henkilökohtaisen suunnitelman parantavan postpartum-ajan toteutumiseksi.  Saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:

Mitä kaikkea pitää huomioida? 

  • Kotisynnytys, ja sen jälkeinen aika. Lotus-synnytys
  • Kuka hoitaa kodin askareet, kaupassa käynnit? 
  • Ruokaketjun järjestäminen. Postpartum-piiri. 
  • Missä menee omat rajat, entä osaanko pyytää apua? 
  • Imetys ja tärkeimmät asiat siihen liittyen. 
  • Parhaimmat itsehoiva-keinot tuoreelle äidille. 
  • Parantava ravinto, uni, perhepeti, kantoliinailu

Sisko, älä jätä synnytyksen jälkeistä aikaasi sattuman varaan. Sinä ansaitset kaiken tuen, arvostuksen ja hoivan tuoreena äitinä sekä vauvasi ansaitsee mahdollisimman lempeän lapsivuode-ajan. 

Valmennuksen lisäksi saat postissa sinulle räätälöimäni tuote-paketin postpartum-aikasi tueksi (sisältäen esim. yrttiöljy, yoni-höyrytys yrtit tai ravinteita.)

Maria on kahden lapsen äiti, opiskellut postpartum-ajan traditioista ja hoidoista sekä viettänyt itse kaksi parantavaa ja lempeää lapsivuode-aikaa. Hän opastaa sinut huomioimaan kaikki olennaiset asiat tulevan postpartum-aikaasi valmistautumisessa ja tekee kanssasi sinulle vahvan suunnitelman synnytyksen jälkeiselle ajalle.

YHTEYS

info@juurimama.fi

+358 50 4106419