veren voima

veren voima

” Olipa kerran aika, jolloin naisten kuukautisveri ei ollut kirous, vaan sitä pidettiin suurena siunauksena, jonka ansioista naiset kykenivät luomaan elämää. Naisten verta juhlistettiin ja luonnollista syklisyyttä arvostettiin. Naiset elivät yhteydessä kuun kiertoon ja tunsivat kohtunsa voiman. Naisten kuukautisverta pidettiin pyhänä, elämän verenä. ”

Kenties olet alkanut pohtimaan, mihin tuo kunnioitus ja arvostus vertamme kohtaan on joutunut?

Miksi juhlistamisen sijaan niin monet naiset kärsivät kuukautisistaan?

Miksi niin luonnollinen asia on niin suuri tabu, josta harvoin ääneen puhutaan? Miksi naisille myydään jos jonkinmoisia hormooneita ja pillereitä, mutta harvoin opetetaan oikeasti kuuntelemaan kehonsa viestejä?

Kuukautisten alku on naisen elämässä yksi ensimmäisiä siirtymäriittejä, joka herättelee kohdun muistia ja sisällämme olevaa viisautta. Nyky yhteiskunnassa tälle ei kuitenkaan ole annettu juurikaan sen ansaitsemaa huomiota ja tilaa toteutua. Sen seurauksena olemme ajautuneet kauemmaksi omasta luonnollisesta rytmistämme, mutta jokaisen naisen sisällä elää kuitenkin tuo muinainen viisaus ja veremme voima, joka edustaa myös yhteyttämme luontoon. Olitpa sitten jo pitkään kiertoosi perehtynyt tai vasta aiheeseen havahtunut, jos sisälläsi heräsi kipinä tutustua tähän aiheeseen pintaa syvemmälle, olet mitä lämpimimmin tervetullut tälle kurssille.

Sillä ei ole merkitystä, onko kuukautisesi vielä alkaneetkaan tai ovatko ne kenties jo loppuneet
– tämä kurssi on avoin kaikille itsensä naiseksi kokeville.

Tällä kurssilla syvennymme naisen syklisyyteen ja kuukautisveren voimaan sekä käytännönläheisestä että henkisestä ulottuvuudesta.

Aiheita, joita käsittelemme mm:

Kuukautiset siirtymäriittinä
Kohdun muisti
Kuun kierto ja sen vaikutus kuukautisiin
Punaisen & Valkoisen kuun kierto
Arkkityypit kuunkierrossa
Oman kuukartan tekeminen
Veren parantava voima- ihmeelliset kantasolut
Luonnonrohdot lempeän vuoto-ajan tueksi
Rituaaleja ja tapoja juhlistaa omaa kiertoaan

Teemme lisäksi lempeitä liike & hengitysharjoituksia, ja piirissä on tilaa jakamiselle, kysymyksille ja pohdinnoille aiheesta. Kaikki jakaminen on luottamuksellista ja vapaaehtoista.

Et tarvitse mitään ennakkotietoja tai taitoja kurssille tullessasi, kiinnostus ja halu syventää tietoasi riittää! Ota mukaan pehmeät ja mukavat vaatteet sekä muistiinpanovälineet halutessasi.

verenvoima

90/80 €

Ilmoitan ajankohtaisista kursseista FB-sivuillani. Tulen tilauksesta pitämään kurssia myös muille paikkakunnille.”

Mariasta

”Olin Marian Veren Voima -kurssilla, ja vaikka kuukautiskierto ja syklisyyden voima olivat minulle ennestään tuttuja aiheita niin yllätyin miten paljon uusia oivalluksia sain kurssilta. Itsekseen kotona opiskelu on kuitenkin aina eri asia kuin aiheeseen syventyminen yhteisöllisesti ja ohjatusti naisten piirissä. Mariasta huokuu sydämellinen lämpö ja omistautuminen naisten yhteisen hyvän edistämiselle. Hänen ohjauksensa on lempeää, läsnäolevaa ja ammattitaitoista. Voisin hyvin kuvitella kääntyväni Juuri Maman puoleen myös elämän suurissa käännekohdissa ja suosittelen mielelläni hänen palveluitaan kaikille, jotka kaipaavat empaattista, herkkää ja asiantuntevaa tukea esimerkiksi raskauden, äidiksi tulon, kuukautisten alkamisen tai menopaussin aikana.” –Nimetön

Osallistuin Juuri Maman Veren voima -kurssille. Vaikka olin aiheeseen jo syventynyt opin ehdottomasti uutta. Myös jo aiemmin oppimani syventyi sekä ymmärsin kokemuksiani paremmin. Marialla on kaunis tapa luoda ja pitää tilaa sekä opettaa. Osallistuin kurssille, koska halusin oppia juuri Marialta. Olen todella iloinen ja tyytyväinen, että osallistuin! Hän opettaa omasta kokemuksestaan, joka tekee hänen kursseistaan ainutlaatuisia. Maria inspiroi myös siinä miten hän kehollistaa opettamiaan aiheita. Ne ovat osa häntä ja hänen elämäänsä. Olen osallistunut myös Marian järjestämiin kaakaoseremonioihin ja naistenpiireihin. Ilmapiiri hänen järjestämissään tapahtumissa ja hetkissä on aina turvallinen ja aidosti läsnäoleva. Tuntee saavansa olla oma itsensä!

Suosittelen Juuri Mamaa syvästi naiseuden ja äitiyden polun kaikkiin vaiheisiin! <3  – Krista 

Kanssakulkijana äitiyden pyhällä polulla

‹ Sivujen kuvat ottanut Iida Liimatainen ›

Kanssakulkijana äitiyden
pyhällä polulla

 FACEBOOK
 INSTAGRAM

sivujen kuvat ottanut Iida Liimatainen