Syntymän suojelija on syntymän pyhän, transformoivan ja kokonaisvaltaisen merkityksen tuntija, alkukantaisen voiman vaalija.

Syntymän suojelija kulkee naisen rinnalla hänen kantaessaan ja synnyttäessään lapsensa maailmaan omaan voimaansa ja vaistoihinsa kytkeytyneenä, luonnollisesti ja vapaudessa. Naiset ovat iän ja ajan olleet toistensa tukena elämän tärkeissä siirtymäriiteissä, kauan ennen kuin medikalisaatio otti vallan synnytyksestä. Syntymän suojelija luottaa 100% naisen kykyyn tehdä omaa kehoaan ja synnytystään koskevat päätökset, ja tukee naisia, jotka haluavat synnyttää luonnollisesti, medikaalisen systeemin ulkopuolella. Syntymän suojelija näkee syntymän pyhänä tapahtumana ja heijastaa naiselle hänen viisautensa ja yhteytensä Jumalan luomaan luontoonsa.

Synnytys muuttaa naisen elämän peruuttamattomasti. Synnytyksessä syntyy vauvan lisäksi sekä äiti että koko perhe uuteen muotoonsa.

Fysiologinen, alkukantainen ja vaistonvarainen synnytys on syntymä-oikeutemme. Synnytys on arkinen, jokapäiväinen perhe-tapahtuma, kaunistelematon villissä olemuksessaan. Syntymän suojelija luottaa synnytykseen ja tukee fysiologisen, häiritsemättömän syntymän toteutumista.

Syntymä jättää meihin jälkensä väistämättä, ja sen alkuperäinen tarkoitus on näyttää naiselle hänen voimansa, tuoda uusi ihminen maan päälle rakkauden, pyhyyden ja rauhan vallitessa ympärillä.

”Syntymän viisaus on sisäänkirjoitettuna naisen kehoon ja ainoa auktoriteetti synnytyksessä on synnyttävä nainen.”

Äitiyden polkua kulkiessa me olemme ne tulevien sukupolvien esiäidit, Juuri Mamat. Me muistamme sisäisen luontomme viisauden ja rakkaudella vaalimme elävää elämää.

”Minkälainen esiäiti sinä haluat olla?”

Olet täällä, koska ymmärrät, että raskaus ja synnytys ovat luonnollisia ja transformoivia, jopa autuaallisia tapahtumia naisen elämässä, eivätkä kuulu medikalisaatiolle. 

Haluat kohdata raskauden, synnytyksen & äitiyden moniulotteisemmin kuin nyky-systeemissä on mahdollista. 

Kuljen matkaa kanssasi, oppaanasi luonnollisen syntymän lähteille, auttaen purkamaan ne uskomukset ja toimintamallit, jotka ovat esteenäsi pyhän syntymäsi toteutumiselle. 

YHTEYS

info@juurimama.fi

+358 50 4106419