Mentorointi doulille
1,5 h 150€

Miltä näyttää autenttinen naisen rinnalla kulkeminen raskaus-aikana ja synnytyksessä? 

Ehkä sinä olet yksi niistä naisista, jonka kutsumuksena on tukea naisia heidän synnyttäessään kotona, olla yhteisönsä viisas nainen, joka tuntee siirtymäriittien voiman ja mahdin. 

Kenties olet synnyttänyt omat lapsesi kotona ja tiedät, että sinulla olisi niin paljon tarjottavaa yhteisösi naisille. Tai olet traumatisoitunut systeemissä, etkä halua saman tapahtuvan enää kenellekään naiselle.

Sydämessäsi tunnet, että haluat olla aidosti tukena naisille mutta takaraivossasi vielä kolkuttelee totutut toimintamallit ja uskomukset, jotka pienentävät omaa potentiaaliasi. 

Kenties olet käynyt doula-kurssin tai koulutuksen, mutta kaipaat syvempää ja kokonaisvaltaisempaa otetta synnytys-työhön. 

Ja entäs raha? Voitko todella pyytää palkkaa naisten rinnalla kulkemisesta? Ympärilläsi olevat naiset kääntyvät puoleesi hakemaan viisauttasi ja tukeasi, etkä haluaisi pyytää tästä palveluksesta rahaa. Lapsesi tarvitsevat kuitenkin ruokaa pöytään ja laskutkin pitäisi maksaa.. 

Olet ollut mukana sairaala-synnytyksissä, etkä enää halua työskennellä systeemin sisällä, muttet tiedä miten voisit tehdä doulaamista omille arvoillesi uskollisena? 

Sinut on kutsuttu ensimmäistä kertaa mukaan vapaasynnytykseen mutta olet epävarma omasta roolistasi ja siitä, miten sinun pitäisi valmistautua. Ympäriltäsi kuulet vain pelotteluja, etkä tiedä miten voisit tukea naista systeemin ulkopuolella. Mitä jos jotain menee pieleen? Eihän sinulla ole kunnon koulutusta, ethän ole edes terveydenhuollon ammattilainen.  

Sisälläsi kytee kutsumus naisten kanssa työskentelyyn, mutta et löydä paikkaasi sertifikaattien ja doula-koulutusten maailmasta.

Haluat antaa oman viisautesi, arvojesi ja kokemuksesi näkyä työssäsi.

Haluat kulkea täydessä integriteetissäsi, tietoisena omista kyvyistäsi sekä rajoistasi.

Kuulet kutsun syntymän suojelijan polulle, joka valjastaa todellisen voimasi ja siitä käsin toisten naisten tukemisen. 

Maailma tarvitsee nyt naisia, jotka nousevat voimaansa ja johtavat omalla sydämellään tietä takaisin juurille, aitoon yhteyteen ja kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen. Yhteisösi odottaa sinua, ja kaipaa viisauttasi! 

Tässä mentoroinnissa autan sinua päästämään irti uskomuksista, jotka jarruttavat sinua olemasta se syntymän suojelija, joka olet. Tietoisen johtamisen työkaluja käyttäen autan sinua tunnistamaan, mitkä toimintamallit eivät enää palvele sinua ja miten astua 100% vastuuseen omasta elämästäsi.

Kirkastetaan visiosi ja kuinka intohimosi synnytysten parissa voi palvella parhaiten sekä taloudellisesti että henkisesti sinua ja ympärilläsi olevia naisia. Luodaan pohja omalle bisneksellesi kutsumuksesi parissa! 

Minä olen Maria, syntymän suojelija, mentorisi oman voimasi äärelle. 

Maria on tehnyt vuosia töitä synnytysten parissa, ollut läsnä sekä sairaala- että kotisynnytyksissä. Hän on opiskellut Radical Birth Keeper- koulutuksessa Freebirth Societyn johdolla, joka auttoi häntä kirkastamaan oman visionsa syntymän suojelijana sekä autenttisena naisten tukijana.

YHTEYS

info@juurimama.fi

+358 50 4106419