Synnytystarina sessio

1h /65€ 

Jaa tarinasi – tule kohdatuksi. 

Vauvasi on täydellinen. Kaikki on hyvin – tai ainakin uskottelet itsellesi niin.

Sisäisesti kuitenkin huudat kipua ja surua, joka vauvasi syntymästä jäi.

Olet kyllästymiseen asti kuullut lohduttavia lausahduksia siitä, että ”ainakin sinulla on terve ja elossa oleva vauva.”

Äitiys tuntuu raskaalta, ja vaikka rakastat vauvaasi yli kaiken, tunnet syvää surua hänen syntymästään. Voiko näin ristiriitaisesti tuntea, ihmettelet? Eikö vain pitäisi tuntea onnea ja kiitollisuutta vauvasta. Näin ainakin haluaisit.

Kuvittele, miltä tuntuisi tulla kuulluksi rakastavan siskon tukemana, joka todella ymmärtää mistä puhut? Miltä tuntuisi päästää se kaikki ulos, joka sisällesi on kerääntynyt?

Saatat ajatella, että se mitä tapahtui oli väistämätöntä ja tarpeellista.

Kuitenkin se mitä synnytyksessäsi tapahtui, ei jätä sinua rauhaan. 

Kenties tulit ylikävellyksi ja koit, ettei toiveitasi kuunneltu. Kenties päädyit sektioon ja sinulle tehtiin toimenpiteitä, joiden väitettiin olevan pakollisia. 

Ehkä synnytyksesi on paperilla jopa ”täydellinen”, mutta silti syvällä sisälläsi tunnet, ettei kaikki ole aivan kohdillaan. 

Et kuitenkaan uskalla antaa itsellesi lupaa tuntea täysin sitä surua ja pettymystä, jopa raivoa, joka sisällesi on jäänyt. Rationalisoit ja järkeilet kokemuksesi. Asiathan voisivat olla paljon huonommin.

Tässä kuitenkin olet nyt, sisko. Olipa synnytyksestä kulunut viikkoja, kuukausia tai vuosia, kokemuksemme kulkee mukanamme vaikuttaen eheyteemme ja äitiyteemme. 

Jokainen tarina ansaitsee tulla kuulluksi ja todistetuksi.

Meillä jokaisella on kyky kääntää traumamme voimaksemme, löytää kipeimmistäkin kokemuksistamme mahdollisuus transformaatioon.

Tunnet sisälläsi kauhua traumasi kohtaamisesta, mutta olet liian väsynyt kantamaan enää sisälläsi synnytyksestä jäänyttä nakertavaa taakkaa, joka vaikuttaa elämääsi ja äitiyteesi.

Oletko valmis astumaan äitiyden polullesi tarinasi omistaen, mutta antamatta sen määrittää enää sitä, kuka olet äitinä ja naisena? 

Oletko valmis kertomaan tarinasi, tulemaan kuulluksi ja nähdyksi autenttisesti, ilman kaunisteluja vaan radikaalin rehellisesti? 

Tiedät, ettet voi muuttaa mennyttä, mutta omaan voimaasi astuminen vaatii sitä, että myönnät ja katsot täysin rehellisesti sitä, mitä tapahtui.  Saat jakaa tarinasi, tulla kuulluksi ja tuetuksi ilman tarinasi uudelleen-muotoilua.

Mitä jos, kaiken sen surun ja tuskan takana piileekin aito yhteys kehoosi ja viisauteesi?

Entä jos sinussa ei olekaan mitään vikaa? 

Entä jos sen mitä tapahtui, ei tarvitse määrittää tulevia synnytyksiäsi?

Ensimmäisessä synnytys- trauma transformaatio sessiossa saat jakaa synnytystarinasi minun pitäessä tilaa ilman tuomintaa tai tarinasi ”selittämistä” sekä saat selkeyttä siihen, mitä todellisuudessa tapahtui ja miksi. Toisessa sessiossa jaan työkaluja ja tietoa, jotta seuraava synnytyksesi voi tapahtua omassa voimassasi. Sinä saat aloittaa parantajan matkasi kohti sisäisen viisautesi kehollistamista ja nautinnollista äitiyttä.

YHTEYS

info@juurimama.fi

+358 50 4106419