300€

Synnytyksen sulku-seremonia on kokonaisuus, jossa kunnioitetaan äidiksi syntymisen siirtymäriittiä. Se on hetki arjen velvollisuuksien ulkopuolelle, mahdollisuus äidille pysähtymiseen itsensä äärelle. Sulku-seremonia on kunnioitus sinulle siitä, että olet kasvattanut ja synnyttänyt uutta elämää! Sinä hoidat päivin ja öin vauvaasi, nyt on sinun vuorosi olla hoidettavana.

Synnytys on suuri siirtymä naisen elämässä, joka avaa naisen niin fyysisesti, henkisesti kuin emotionaalisestikin.

Tämän avautumisen vastapainoksi tarvitaan sulkemista, joka edistää kokonaisvaltaista tasapainoa ja hyvinvointia. Monissa kulttuureissa onkin tapana auttaa synnyttänyttä naista palautumaan hoitojen, hierontojen, lämmittävän ravinnon ja kehon “sulkemisen” avulla ja perinteisesti tämä hoito tehdään useita kertoja synnytyksen jälkeen. Kehon sulkeminen tapahtuu meksikolaisin rebozo-liinoin, jonka tarkoituksena on auttaa kehoa maadoittumaan ja löytämään oma keskilinjansa.

Sulku-seremonia tehdään usein noin 1 ~ 3 kk sisällä synnytyksestä, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä antaa aikaa itsellesi, vaikka synnytyksestä olisikin kulunut jo useampi vuosi. Sulku-seremoniaa voidaan hyvin soveltaa myös muihin suuriin elämäntapahtumiin ja siirtymäkohtiin.

Sulku-seremonian tarkoituksena on auttaa sinua astumaan uuteen elämänvaiheeseen kokonaisvaltaisesti, tukien sinua omalla äitiyden polullasi. Saat samalla käytännöllisiä vinkkejä lempeän postpartum- ajan tueksi.

Synnytyksen sulku-seremoniassa käymme läpi synnytystarinasi, saat koko kehon yrttiöljy-hieronnan, saunan / yrttikylvyn mahdollisuuksien mukaan sekä kehon ”suljennan” rebozo-liinoja käyttäen. Aikaa seremonian toteuttamiseen kannattaa varata noin  3-4 tuntia.

Ajanvaraus sekä kyselyt:
info@juurimama.fi 

YHTEYS

info@juurimama.fi

+358 50 4106419

Kuvat: www.suvisistonen.com