Siunattu Syntymä on opas villiin raskauteen, luonnolliseen kotisynnytykseen sekä lempeään postpartum-aikaan. 

Opas sisältää yli 160 sivua tietoa raskaudesta, synnytyksestä sekä sen jälkeisestä ajasta, käytännön vinkkejä sekä tehtäviä tueksesi matkallesi kohti luonnollista synnytystä ja elinvoimaista äitiyttä.

 

Oppaassa käsiteltyjä aiheita ovat mm.:

synnytyksen historia ja merkitys, pelot ja uskomukset, medikaalinen raskaudenseuranta vs villi raskaus, fysiologinen synnytys, synnytystiimin valinta, ravinto, postpartum ja paljon muuta!

 

Opas sopii erityisesti vapaasynnytystä suunnitteleville mutta myös ihan kaikille, joita synnytyksen syvällinen merkitys ja alkuperäinen luonnollisuus kiinnostaa.

 

Oppaan hinta on 42€ (vähävaraisille 25€).

 

Tilaa omasi lähettämällä viestiä tai sähköpostilla info@juurimama.fi

 

Opas tulee pdf-muodossa ja sen voi myös halutessaan tulostaa.

 

Oppaasta sanottua:
Kunpa jokainen odottava äiti saisi käsiinsä tämän oppaan! Miten paljon paremmin meillä täällä Suomessakin voitaisiin, kun oppisimme jälleen luottamaan luonnolliseen syntymään sekä arvostamaan aidolla tavalla naiseutta ja äitiyttä. Siunattu syntymä -kirjalla on merkittävä rooli olla jakamassa suomalaisille naisille (ja miehillekin) sellaista tietoa, mikä tänä päivänä on painunut täysin pimentoon suurten synnytyslaitosten ottaessa yhä etenevissä määrin valtaa siitä elämän pyhimmästä asiasta, syntymästä. Kunnia Jumalalle, että totuus kuitenkin pääsee nyt tämän kirjan kautta kuuluviin!