Siskojen piiriin

Opas lempeään postpartum -aikaan
& kotisynnytysvideo

Postpartum-aika yllättää monet intensiivisyydellään. Moni ei tule ajatelleeksi raskaus-aikana, että synnytykseen valmistautumisen lisäksi tulisi vielä ajatella sen jälkeistäkin aikaa ja tehdä suunnitelma myös sitä varten.

Esikoiseni syntymän jälkeen ymmärsin, miten vähän postpartum-ajan tärkeydestä ja merkityksestä puhutaan yhteiskunnassamme.

Synnytyksen jälkeinen aika on yksi herkimmistä ajanjaksoista naisen elämässä ja se luo pohjan koko äitiyden polulle. Ensimmäiset 40 päivää vaikuttavat seuraaviin 40 vuoteen, joten tätä aikaa varten kannattaa luoda vahva suunnitelma, jotta sen voi viettää mahdollisimman lempeästi ja arvokkaasti. 

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen postpartum-aikana ei ole luksusta, vaan välttämättömyys.

Sisko, loin tämän oppaan lempeän postpartumin tueksi, jotta sinä voisit valmistautua mahdollisimman hyvin synnytyksen jälkeiseen aikaan.

Oppaassa saat konkreettisia vinkkejä sekä reseptejä postpartum-aikasi tueksi sekä laajempaa ymmärrystä siitä, miten merkittävästä ajanjaksosta on kyse.

Uutiskirjeeni tilaajille tarjoan lahjaksi myös viimeisimmän kotisynnytys-videon.

~ Rakkaudesta syntymään ja naiseuteen sen kaikkine sykleineen ~

Lataa lahjasi, liittymällä alla olevalla lomakkeella uutiskirjeen tilaajiin.

Palaute Postpartum-oppaasta:

”Hei, ihana Maria️

Luin postpartum-oppaasi ja se oli kauniisti kirjoitettu sekä informatiivinen, kiitos siitä.

Olen itse kahden lapsen äiti, 3v ja 1v, ja oppaasi luettuani tajusin, kuinka vaativa olen (jälleen kerran) itselleni ja keholleni ollut postpartum-aikana. Koen, etten myöskään saanut tukea mieheltäni lepoon postpartum-aikana: hänen mielestään 7km hidas kävelylenkki oli ihan sopiva viikko sitten synnyttäneelle keholleni. No, kyllähän se keho sitten ilmoitti kovien jälkisupistusten myötä, että NYT RIITTÄÄ! 

En voi kuin todeta, että mikäli seuraava postpartum-aika tulee, niin siihen osaan nyt valmistautua, kiitos sinun, paremmin❤️”

-Carola

 

YHTEYS

info@juurimama.fi

+358 50 4106419