Täällä eräs perheenäiti epäsuosittuine mielipiteineni

1f64b.png

 

Eilen eduskunta hyväksyi vanhemmuuslain, joka tulee vaikuttamaan mm. siihen, että virallisesti synnyttävää naista voisi kutsua isäksi ja isää äidiksi.

Äidin ja isän merkitykset, roolit ja nimitykset käännetään päälaelleen ja tätä menoa hävitetään kokonaan. 

Tämä ei ole edistystä. Tämä on Jumalanpilkkaa, luonnonlakien halveksimista ja sekasorron lisäämistä. Tällä lailla kumotaan lapsen oikeus sekä isään (joka on mies) ja äitiin (joka on nainen). 

Herra armahda, millaisia sukupolvia tulee kasvamaan, jos he eivät tiedä edes lisääntymiseen vaadittavia perusasioita, äidin ja isän merkitystä, joka on biologiaamme sisäänkirjoitettu totuus ja todellisuus. 

Minä tulen puhumaan totuuden puolesta viimeiseen hengenvetooni asti. 

203c.png

 Vain ja ainoastaan nainen synnyttää. Vain ja ainoastaan naisella on kuukautiset, menopaussi, vain ja ainoastaan nainen kykenee olemaan raskaana ja synnyttämään. Nämä biologiset ja luonnolliset toiminnot kuuluvat ainoastaan naisen keholle. 

Koittakaa väärentää kaikki se mikä on aitoa, luonnollista ja pyhää. Muuntakaa termit, muuntakaa merkitykset, hävittäkää sukupuolet ja luonnonlait. Paras, mihin paholainen pystyy on vain väärentämään ja kopioimaan – Jumalan luoma todellisuus on ja pysyy. 

Puhukaa totuutta, vielä kun voitte! Opettakaa lapsillenne biologiaa, niin kuin se on! 

Isä on mies ja äiti on nainen (ja kuka olisi uskonut että 2020-luvulla tämänkin asian sanominen ääneen on radikaalia ja kontroversaalia )

Paholaisen ajaessa agendaansa läpi yhä kiihtyvämmällä tahdilla, voimme vain rukoilla että Jumala kirkastaa kasvonsa yhä useammille – sillä Hänessä on ainoa ja todellinen pelastuksemme ja toivomme. Toisaalta, näinä liberalismin hulluuksien aikoina ei vaadita paljon, että olet konservatiivinen “dinosaurus” – maalaisjärjellä ajattelu riittää.