Luonnontuotteet

Luonnontuotteet

Luonnonrohdot raskauden, synnytyksen & äitiyden tueksi

Luontoemon hellä hoiva
Kukkien parantava voima
Mehiläisten kultakenno
Hoito haavaan, pieneen vaivaan
Maaemon antimet
Joka’naisen rohtoset

Parannusta, voimaannusta
Pyhän luonnon nostatusta
Kiitoksella kerätty
Rakkaudella uutettu
Luontoemon viisas hoiva
Herätköön sisimpäsi voima!

Luonto on kaiken elämän lähde. Maaemo tarjoaa meille rohtoja ja ravintoa yllinkyllin, puut ja kasvit kuiskaavat viisauksiaan sille, joka on valmis kuulemaan. Suhde luontoon tuo merkitystä, voimaa ja yhteyttä. Se on perustana kaikelle mitä teen ja olen.

Valmistan luonnontuotteita itse viljelemistäni tai puhtaasta luonnosta keräämistäni yrteistä. Hoitavia salvoja kuten pihkasalvaa ja mäkikuismasalvaa, yrttiöljyjä raskaus-ajan ihonhoitoon, ruususen rintaöljyä, tuoksu roll-oneja ja kukkais-suihkeita. Lisäksi yrtti-teesekoituksia postpartum-aikaan, yrttikylpy-suolaa, tinktuuroita, vaginahöyry-yrttisekoituksia, vagina-ovuleita, lotus-synnytyksen yrttisekoituksia sekä muuta!

Minulla on käytössäni lisäksi Young Livingin puhtaat eteeriset öljyt ja opastan myös eteeristen öljyjen käyttöä sekä raskaus-aikana että synnytyksen jälkeen palautumisen tueksi.

Valmistan luonnontuotteet rukouksin ja lauluin ladattuina, usein täyden- tai uudenkuun aikaan kiitollisuuteen virittäytyen. Teen tuotteita tilauksesta sekä kauttani on mahdollisuus hankkia myös eteerisiä öljyjä omaan käyttöön. Käytän valmistamiani luonnontuotteita myös raskaus-ajan & postpartum-ajan hoidoissani ja luonnonelementit ovat vahvasti mukana myös luomissani seremonioissa.

Käytössäni olevat puiset vaginahöyrytuolit ovat mieheni käsintekemiä ja niitä on myös mahdollista tilata itselleen.

KYSYMYKSET JUURIMAMALLE

8 + 3 =

Kanssakulkijana äitiyden pyhällä polulla

‹ Sivujen kuvat ottanut Iida Liimatainen ›

Kanssakulkijana äitiyden
pyhällä polulla

 FACEBOOK
 INSTAGRAM

sivujen kuvat ottanut Iida Liimatainen