Luonnontuotteet & ravinteet

Luonto on kaiken elämän lähde.

Maaemo tarjoaa meille rohtoja ja ravintoa yllinkyllin, puut ja kasvit kuiskaavat viisauksiaan sille, joka on valmis kuulemaan. Suhde luontoon tuo merkitystä, voimaa ja yhteyttä. Se on perustana kaikelle mitä teen ja olen.

Valmistan luonnontuotteita itse viljelemistäni tai puhtaasta luonnosta keräämistäni yrteistä. Hoitavia salvoja kuten pihkasalvaa ja mäkikuismasalvaa, yrttiöljyjä raskaus-ajan ihonhoitoon, ruususen rintaöljyä, tuoksu roll-oneja ja kukkais-suihkeita. Lisäksi yrtti-teesekoituksia postpartum-aikaan, yrttikylpy-suolaa, tinktuuroita, vaginahöyry-yrttisekoituksia, vagina-ovuleita, lotus-synnytyksen yrttisekoituksia sekä muuta!

Yksi tärkeimpiä asioita äiteinä on myös kehojemme ravitseminen.

 Äitiys on opettanut minulle kehollisuuden ja kehollistamisen viisauden ja raskausajan ravinne-puutostilojen kautta olen oppinut pitämään huolta kehoni hyvinvinnista kokonaisvaltaisella tasolla. Ilolla tarjoan sinullekin kaiken oppimani tiedon sekä laadukkaat lisäravinteet, joiden tuella voimme kukoistaa.

Ideaalisessa tilanteessa saisimme kaikki tarvitsemamme ravinteet suoraan ruuasta, mutta tämän hetkisellä länsimaisella ruuan tuotannolla on osuutensa maaperän köyhtymiseen ja ravinnon laadun heikkenemiseen. Raskaana olevan tarvitsisi syödä myös valtavia määriä todella ravintotiheää ruokaa saadakseen tarvittavan määrän oikeita ravinteita hänelle ja kohdussa kasvavalle vauvalle. Postpartum-aikana ravinnon merkitys korostuu entisestään. Vastasynnyttäneen äidin keho vaatii huikean määrän ravinteita, puhdasta vettä ja kehoa lämmittävää ruokaa maidontuotannon varmistamiseksi. Äiti ravitsee vauvaansa päivin & öin ja ansaitsee tulla itsekin hyvin ravituksi. Postpartum-ajan ravinnepuutostiloilla voi olla myös pitkäaikaisia seurauksia kokonaisvaltaiselle terveydelle, joten silloin kannattaa panostaa terveelliseen, ravinnerikkaaseen ruokaan.

Me kasvatamme tulevaisuuden sukupolvia kirjaimellisesti kehojemme voimalla ja ansaitsemme parhaimmat mahdolliset ravinteet kasvun ja hyvinvoinnin tueksi.

Kukapa äiti ei haluaisi antaa lapsilleen parasta? Miksi emme voisi sallia sitä myös itsellemme?  Olen itsekin ollut se äiti, joka on ammentanut puoli tyhjästä kupista, raskauden ja imetysten myötä puutostiloihin uponneena. Me tiedämme, miten tärkeää laadukas ja puhdas ravinto on hyvinvoinnillemme mutta rehellisyyden nimissä, kuka kykenee arjen realiteettien lomassa pitämään sitä yllä päivästä toiseen? Äitiys nyky-maailmassa on vähintäänkin haastavaa ja tarvittavan tuen puutteessa suoritamme arkea kaikilla mahdollisilla tasoilla usein jo valmiiksi yli-kuormittuneena. Itse ymmärsin lisäravinteiden tärkeyden vasta toisen raskauteni jälkeen, kun jaksamiseni ja fyysinen kuntoni parani huomattavasti kehoni saadessa kaikki tarvitsemansa ravinteet.

 Äitien hyvinvointi on suoraan yhteydessä koko maailman hyvinvointiin.

 Äitien hyvinvointi on suoraan yhteydessä koko maailman hyvinvointiin.

Zinzinon testipohjaiset ja laadukkaat lisäravinteet tarjoavat täydellisen protokollan terveyden ja hyvinvoinnin vahvistamiseen, ja sopivat erinomaisesti myös raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen tukemaan kehon ravinteiden saantia. Zinzino on pohjoismaalainen yritys, joka tekee pioneeri-työtä luodakseen ihmisille terveyttä ja hyvinvointia lisääviä täysin luonnollisia ravinteita sekä mahdollistaen satojen tuhansien ihmisten voimaantumisen ympäri maailmaa. Itseni mukaan lukien, olen ilolla todistanut lukuisten äitien hyvinvoinnin kohoamisen heidän otettuaan terveys-protokollan jokapäiväiseen käyttöönsä. 

Terveys-protokollaan kuuluu 

  1. Kehon tasapainoittaminen omega-3 rasvahapoilla.
  2. Suoliston mikrobiomin palauttaminen prebioottisilla kuiduilla.
  3. Immuniteetin ylläpitäminen laadukkailla fytoravinteilla.

Omega-3 rasvahapot ovat yksi tärkeimmistä raskaus-ajan ravinteista. Niiden voimalla kohdussa kasvava vauva rakentaa itsellensä mm. selkäytimen ja aivokuoren. Äidin omega-tasapaino vaikuttaa näin suoraan vauvan kasvuun, sekä siihen miten ravinteet pääsevät imeytymään solutasolle. Zinzinon puhdistetulla ja testipohjaisella Balance-öljyllä omega-3 tasonsa saa pidettyä optimaalisena sekä pääset myös halutessasi testaamaan oman kehosi rasvahappo-tasapainon. 

Suolistossa on toiset aivomme ja suoliston kunto vaikuttaa kokonaisvaltaisella tasolla terveyteen. Zinobiotic on 8 eripituista kuitua sisältävä tuote, joka tukee suoliston hyvinvointia ja sen normaalia toimintaa. Etenkin raskaus-aikana ruuansulatuksen hidastuessa monilla naisilla saattaa esiintyä vatsavaivoja kuten ummetusta ja turvotusta, ja suoliston mikrobiomin tasapainottaminen on tärkeää ennen synnytystä, sillä äidin mikrobiomi vaikuttaa suoraan syntyvän vauvan bakteerikantaan. 

Näiden lisäksi omaa immuniteettia voi vahvistaa vielä fytoravinne X-tendillä, joka on ”paljon enemmän kuin vain monivitamiini”. Se sisältää yli 22 eri vitamiinia, fytoravinteita, beetaklugaanit, mineraalit ja tulehdusta alentavat kurkumiinit. X-tend on ravinto-asiantuntijoiden suunnittelema kokonaisuus, jossa kaikki ainesosat ovat täysin luonnollisessa muodossa, jotta ne imeytyvät kehoon parhaalla mahdollisella tasolla. 

Äitien luonnontuote-hyllyyn vielä maino lisä on Viva+, joka on sahrami- uutetta sekä luonnollista C-vitamiinia, magnesiumia ja jodia sisältävä ”kukkaispilleri”. Se tukee hermoston rauhoittumisessa, mielialan kohenemisessa sekä unenlaadun paranemisessa.

Jokainen äiti ansaitsee voida hyvin, jokainen äiti ansaitsee parhaimmat mahdolliset ravinteet kehollensa sekä kukoistuksen äitiyden polullansa! 

Autan mielelläni löytämään sinulle sopivat tuotteet hyvinvointisi tueksi.

Voit myös käydä ostoksilla suoraan verkkokaupassani:

Jokainen äiti ansaitsee voida hyvin, jokainen äiti ansaitsee parhaimmat mahdolliset ravinteet kehollensa sekä kukoistuksen äitiyden polullansa!

Autan mielelläni löytämään sinulle sopivat tuotteet hyvinvointisi tueksi.

Voit myös käydä ostoksilla suoraan verkkokaupassani:

YHTEYS

info@juurimama.fi

+358 50 4106419