Luonnollinen synnytys- valmennus

75 min (80€)

Työskentelen naisten kanssa, jotka unelmoivat kotisynnytyksestä, ja jotka tuntevat, että synnytys on suuri siirtymäriitti, ja haluavat sukeltaa siihen täydessä luottamuksessa ja yhteydessä. 

Päässäsi sinkoilee lukuisia kysymyksiä ja epävarmuutta, pelotteluja ja muiden mielipiteitä. 

Kunpa voisitkin puhua jonkun kanssa, joka ymmärtää kotisynnytyksen merkityksen ja autonomisen, villin raskauden ja syntymän voiman. Joka osaisi auttaa sinua kysymystesi kanssa ja joka tuntee medikaalisten rutiinien todelliset riskit.  

Tunnet luissasi ja ytimissäsi, että raskaus ja synnytys eivät ole medikaalisia tapahtumia, mutta et ole varma omista vaihtoehdoistasi systeemin ulkopuolella. Sisimmässäsi et usko siihen, että synnytys olisi luonnostaan vaarallinen tapahtuma, jolta naiset ja vauvat pitää pelastaa lääketieteellisten toimenpiteiden ja tutkimusten avulla.

Sinä olet nyt tässä, koska esiäitisi ovat synnyttäneet tuhansia vuosia, ennen kuin medikaalinen synnytyksenhoito edes oli olemassa! Sinä olet elävä osoitus siitä, että synnytys toimii ja on yhtä turvallista kuin elämä. Sukupolvi toisensa perään naiset ovat synnyttäneet täysin luonnollisesti ilman lääketieteellisiä toimenpiteitä, joten miksi se ei olisi mahdollista myös sinulle? 

Sen sijaan, että ruokimme pelkoa siitä mikä voisi mennä pieleen, suuntaamme huomiomme siihen, miten voimme suojella synnytyksen luonnollisen ja fysiologisen alkukantaisuuden, jotta voit aloittaa äitiyden polkusi voimakkaana ja luottaen itseesi. 

Et ole vielä varma, onko kotisynnytys juuri sinulle oikea vaihtoehto, mutta kuitenkin haaveilet siitä. 

Tämän mentoroinnin aikana saat työkaluja oman voimasi valjastamiseen, pääset purkamaan rajoittavia uskomuksia ja saat opastusta villiin syntymääsi valmistautumiseen. Saat selkeyttä omalle valinnallesi, jotta voit astua kohti synnytystäsi itsevarmana ja luottavaisena. 

Tiedät sisimmässäsi, että synnytyksen on tarkoitettu olevan voimallinen, upea, jopa autuas kokemus. Unelmoit kotisynnytyksestä, mutta et aivan usko, että se voisi olla mahdollista juuri sinulle? 

Kenties edelliset synnytyksesi ovat tapahtuneet sairaalassa, ja tällä kertaa haluat enemmän! Tai olet ensisynnyttäjä, ja tunnet sydämessäsi oikeaksi synnyttää kotona, muttet aivan tiedä miten sinun pitäisi valmistautua. 

Pohdit kenties riskejä, 

onko sinulla kaikki mitä vaaditaan, 

onko sinusta todella siihen. 

Kenet tarvitset paikalle? Doulan? Kätilön? Et ketään? 

Ehkä sinut on leimattu ”riski-synnyttäjäksi”, mutta itse epäilet onko sillä oikeasti vaikutusta synnytykseesi. Haluat kuitenkin toimia vastuullisesti ja tietää, mitkä testit sinun kannattaisi ottaa raskaus-aikana. Ainakin yksi ultraääni? Sisimmässäsi saatat unelmoida villistä raskaudesta. Et kuitenkaan ole varma, voitko todella luottaa itseesi ja intuitioosi.

Mitä jos jotain menee pieleen?

Tiedät, että raskaus ja synnytys eivät ole medikaalisia tapahtumia, etkä halua joutua systeemin uhriksi. Tiedät, että synnytykselläsi on suuri merkitys sinun ja lapsesi elämään, etkä ainakaan halua synnyttää sairaalassa! 

Miltä tuntuisi synnyttää voimallisena, itsevarmana ja selkeänä omasta visiostaan? Miltä tuntuisi astua äitiyden polulleen täysin eheänä, omien luonnollisten hormooniensa ohjaamana? 

Olet valmis astumaan täyteen vastuuseen itsestäsi, vauvastasi ja elämästäsi. Olet valmis omistamaan voimasi, viisautesi ja luottamaan Jumalan luomaan suunnitelmaan. 

Olet sitoutunut sisäiseen työhön, jota se vaatii. Päästämään irti uhri-mentaliteetista, kiltin tytön ohjelmoinneista ja lunastamaan oman villin synnyinoikeutesi elää ja synnyttää arvojesi mukaisesti. Olet valmis ottamaan 100% vastuun elämästäsi ja tekemään valintasi siitä käsin. 

Tässä mentoroinnissa saat selkeyttä omaan visioosi, jotta voit ottaa varmemmin askeleet kohti unelmiesi synnytystä. Katsomme mikä seisoo vielä sinun ja unelmiesi synnytyksen tiellä, mikä pidättelee sinua astumasta 100% omaan voimaasi, mitä pelkoja tai epävarmuuksia sisältäsi nousee kohdattavaksi. Opastan sinua kirkastamaan oman visiosi, jotta voit kulkea kohti synnytystä ja sen jälkeistä aikaa luottavaisena ja yhteydessä Luojan luomaan viisauteen. Käymme läpi pelkosi ja jaan rehellisen tiedon kaikista raskauteen ja synnytykseen liittyvistä tutkimuksista ja niiden seurauksista. 

 

Tämän session jälkeen tiedät

  • miten navigoida medikaalisen synnytys-kulttuurin ja muiden ihmisten pelkojen läpi
  • kuinka kuunnella ja luottaa omaan intuitioonsa
  • raskausajan seurannan hyödyt ja riskit 
  • miten suojata synnytyksen fysiologia ja luonnollinen kulku
  • kenet haluat mukaan synnytykseesi
  • miten suhtautua synnytys-tuntemuksiin, mitä tarvitset synnytykseesi & sen jälkeiseen aikaan
  • mahdolliset komplikaatiot, jotta voit synnyttää kotona luottavaisin mielin
  • miltä tuntuu koko kehon ”kyllä” ja miten oppia tunnistamaan se
  • ja paljon muuta! 

Minä olen Maria, syntymän suojelija, mentorisi oman voimasi äärelle. 

Olen kulkenut villin raskauden ja vapaasynnyttämisen polun kolmesti, opiskellut vuosien ajan syntymästä eri mentoreiden johdolla sekä syventynyt syntymän viisauden äärelle. 

Kuljetaanko yhdessä? 

YHTEYS

info@juurimama.fi

+358 50 4106419