Koskaan elämässä ei mikään ole 100% turvallista. Koskaan elämässä ei ole takeita siitä, että “kaikki menee hyvin.” Eikä myös synnytyksessä.
 
Silti, ja itseasiassa sen ansioista, itse teen elämässäni päätökset sydämen ohjaamana enkä pelon ja “varmuuden vuoksi”.
Ajatuksillamme muokkaamme todellisuuttamme ja uskomuksillamme vaikutamme lopputulemiin. Kaiken sen energian, jonka käytämme uhkakuvien luomiseen, voimme myös suunnata unelmiemme vision näkemiseen.
 
“Entä jos jotain menee pieleen?” on ihan relevantti kysymys, kaikessa elämässä. Synnytykseen liittyen meillä on kuitenkin niin paljon uskomuksia ja mielikuvia siitä, että synnytys lähtökohtaisesti olisi vaarallinen tapahtuma, jota se ei ole. Synnytys on lähtökohtaisesti uuden elämän syntymä maailmaan! Se on lähtökohtaisesti suurimman rakkauden ilmentymä ja naisen kehon voimannäyte!
 
Oletko valmis vastaanottamaan kaiken hyvän, jonka elämä tarjoaa? Oletko valmis vastaanottamaan voimallisen syntymän, jonka sinä ja vauvasi ansaitsette?
 
Meille on elämämme aikana kertynyt monia tapoja, joilla sabotoimme itseämme ja alennamme arvoamme. Tälläinen “self- sabotage” taipumus voi vaikuttaa myös synnytykseen, jos sisäisesti emme usko ansaitsevamme voimallista alkua äitiyteen.
 
Minä olen täällä kulkemassa kanssasi kohti unelmiesi synnytystä ja ansaitsemaasi äitiyden polkua. En voi kulkea matkaa puolestasi, mutta voin muistuttaa sinua sisäisestä viisaudestasi ja auttaa purkamaan uskomukset, jotka vielä rajoittavat kykyjäsi.
 
Olen opiskellut satoja tunteja luonnollisesta syntymästä, synnyttänyt kaksi lasta vapaasti ja tiedän, että syntymän ikiaikainen voima sykkii meissä jokaisessa. Meillä jokaisella on mahdollisuus kuunnella sydämemme ääntä ja löytää sisimmästämme rohkeus tehdä päätökset, jotka kumpuavat rakkaudesta pelon sijaan.