Kukaan ei tekisi sisätutkimusta synnyttävälle tiikerille

kotisynnytys villiraskaus Dec 19, 2021

Kukaan ei tekisi sisätutkimusta synnyttävälle tiikerille..

Tai elefantille. Tai kissalle. Eikä kukaan kyseenalaista näiden nisäkkäiden kykyä synnyttää ilman, että joku on vähintään kerran tai useammin synnytyksen aikana tarkistanut onko heidän kohdunkaulansa avautunut minkäkin verran.

Sisätutkimukset ovat yksinkertaisesti tarpeettomia ja haitallisia interventioita sekä raskauden että synnytyksen aikana. Sisätutkimuksilla ei saada mitään relevanttia tietoa synnytyksen kulkuun tai kestoon liittyen, sillä kohdunkaulan avautuminen saattaa tapahtua minuuteissa muutamasta sentistä kymmeneen - tai viedä tuntikausia. Lisäksi ne altistavat naisen vaginan bakteereille ja tulehduksille.

Rutiininomaiset sisätutkimukset synnytyksen aikana ovat medikaalinen raiskaus, jolla ei ole mitään tekemistä synnytyksen kunnioittamisen ja tukemisen kanssa. Niillä luodaan auktoriteetti asemaa, ja viedään nainen yhä kauemmas omista vaistoistaan ja synnytyksen voimalle antautumisesta.

Gynekologia itsessään pohjautuu naisten riistämiselle ja hyvin epäeettiselle medikaaliselle tutkimukselle, josta nämä synnytyksen aikaiset sisätutkimukset ovat lähtöisin.

Kohdunkaulamme on pyhä portti, joka on tarkoituksellisesti 'piilossa'. Se on paikka, jonne kellä tahansa ei ole lupaa koskea - ei lääkärillä, kätilöllä tai edes omalla kumppanilla ilman naisen täyttä suostumusta ja kehon 100% "kyllää". Synnytyksessä tuo portti avautuu kanavaksi vauvalle saapua tähän maailmaan.

Tuon portin avautuminen on kokonaisvaltainen, ja henkinenkin matka ja jokainen häiriötekijä vaikuttaa matkan kulkuun.

 

 ‼️ Kenenkään muun sormet, kuin naisen omat, eivät kuulu tähän porttiin synnytyksen hetkellä ‼️

 

Itse en ole sietänyt mitään kosketusta synnytyksen aikana, saatika jonkun toisen ihmisen sormia sisälläni. Olin kirjaimellisesti kuin tuo synnyttävä tiikeri, joka olisi puraissut pään siltä joka yrittäisi tulla sörkkimään.

 

Paras keino varmistua siitä, että kukaan ei tule koskemaan tai häiritsemään synnytystäsi on synnyttää kotona ja valita tarkkaan, kenet ottaa mukaan synnytys-tilaansa.

 

 

Liity sisäpiiriin!

 

Tilaa Juuri Maman uutiskirje ja pysyt kuulolla uusimmista kursseista ja kirjoituksista.