– tuki synnytyksen jälkeen (myös online)   
1h / 65€

Olet valmis astumaan täyteen vastuuseen itsestäsi, vauvastasi ja elämästäsi. Olet valmis luottamaan Luojan luomaan suunnitelmaan ja eheyttämään äitiyden merkityksen. 

Olet synnyttänyt vauvasi ja nyt kaipaisit kovasti viisasta naista, sisarellista tukea todistamaan sinun matkaasi vastasynnyttäneenä sekä valamaan luottamusta omiin kykyihisi tuoreena äitinä. 

Kyyneleet ja maitopisarat virraten tunnet, miten syvän tehtävän äärellä olet, äidiksi syntyneenä, mutta ympäriltäsi puuttuu se rakastava verkosto, joka ymmärtäisi tunteesi ja toiveesi. 

Tuhannet kysymykset ja ajatukset risteilevät mielessäsi. Sisälläsi kuulet kuiskauksina oman vaistosi voiman, mutta ympäristön vaikutus tuntuu lannistavalta ja anopinkin tokaisema vähättelevä kommentti jäi kaikumaan mieleesi. Sinähän tiedät mikä on vauvallesi parhaaksi, mutta muiden neuvot ja mielipiteet silti pistävät sinut epäilemään, voitko todella luottaa omaan intuitioosi.

Et voinut uskoa, että näin syvää rakkautta onkaan olemassa, mitä vauvaasi kohtaa tunnet, mutta toisinaan koet olosi myös ahdistuneeksi ja riittämättömäksi. Kuuluuko äitiyden olla näin rankkaa?

Et tunnista enää itseäsi, vanha kuori on lähtenyt synnytyksen myötä, mutta uusi nahka ei tunnu vielä omalta. Omaa aikaa ei ole, etkä ymmärrä miten kukaan ehtii pitämään omasta hyvinvoinnistaan huolta vauva-arjen keskellä.

Tunnet, että sisälläsi on tapahtunut jokin syvä muutos äidiksi syntymisen myötä, ja haluat ymmärtää sen merkitystä enemmän. 

Sisko, minä kuulen sinut ja olen täällä tukemassa sinua lempeään ja luottavaiseen lapsivuode-aikaan. Synnytyksen jälkeisestä ajasta ei ole tarkoitettu selviytymään yksin, vaan aikojen alusta ovat naiset kulkeneet toistensa rinnalla, rakastavasti tukien, hoivaten ja auttaen juuri synnyttäneitä siskojaan. Sinun äitiyden polkusi on arvokas ja sinä kannat sisälläsi miljoonien vuosien viisautta, kaikkien sinua edeltäneiden äitien voimaa! 

 

Tämän valmennuksen aikana vahvistamme itseluottamustasi äitinä, ja saat konkreettisia tapoja oman hyvinvointisi ylläpitämiseen, jotta voit astella äitiyden polkuasi yhteydessä vaistoihisi ja viisauteesi.

YHTEYS

info@juurimama.fi

+358 50 4106419